Rendszeres olvasók

2010. április 7., szerda

Húsvétolás-utólag

Sajnos még mindig küzdök a technika ördögével, egy kölcsön kártyaolvasóval sikerült néhány képet felvarázsolnom. A munkahelyemen játszóházat tartottunk múlt héten szerdán, ezeket a krepp-papír nyuszikat tanítottam, nagyon nagy sikerrel.
Eredetileg a Petőfi Csarnokban láttam még évekkel ezelőtt merített papírból, de szegény ember vízzel főz :)) Bár a krepp sokkal puhább, ezért a gyerekek is könnyebben boldogultak vele.


A nagy siker azonban a viasz-krétás hidegen festett tojás volt, az összes tojást bepacsmagolták a játszóház végére :))Szombaton anyukáméknál voltunk vendégségben. Én nem nagyon dekorálok otthon, a varrás miatt a lakás inkább műhelynek néz ki,ezért anyut látom el mindenféle dekor csetresszel. A szalvéta-gyűrű a papírnyúl textil változata, a koszorút évekkel ezelőtt varrtam, és a tojások sem mai darabok, de még egészen jól mutatnak.Remélem, a kártyaleolvasó megoldja majd a gondomat, ma veszek egyet, és végre tudom mutatni az elmúlt hetek termését és a FEB-en nyert tulipános lógókát is.


1 megjegyzés: