Rendszeres olvasók

2010. március 27., szombat

Meghívunk egy KáVéra !

Mert ugye KáVéból sosem elég :)) Ma voltunk egy remek összejövetelen Tatabányán a Foltvarázslóknál, április 17-én megyünk Kecskemétre a Napraforgókhoz, aztán rajtunk a sor !
Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt, vásárolni vágyót, vagy beszélgetni és esetleg varrni szerető blogerinát, kolleginát, ismerőst és ismeretlent :))
Az összejövetel helye és ideje : Budapest XVIII. kerület Kondor Béla Közösségi Ház, Kondor Béla sétány. Május 8-án 10 órai kezdettel. Regisztráció fél 10-től. Az ügymenet a szokásos :
1. regisztráció (nem céhtagoknak 1000.-, céhtagoknak 50 % kedvezmény)
2. helykeresés, lepakolás, szusszanás, ismerősök köszöntése
3. árusok megrohanása - ott lesz a Tátra utcai Luxus turkáló, Nyitrai Kati, a Szent István körúti bolt, Icuka Martfűről, Szép Gábor a szépséges és hasznos ketyeréivel, Zoller Miklós újságokkal, Winkler Dóri a kerámia és fa gombjaival és remélem eljön Bogi is a Tűpárnától.
Lesz tombola, és hozhattok csereberélni valót is. Cserére olyan saját készítésű holmit hozzatok, aminek ti is örülnétek, és akkor remélhetőleg mindenki elégedett lesz a cseretárggyal :))
Varrnivalóról és ételről italról gondoskodunk.
És van egy nagy-nagy kérésem ! Mivel az áprilisi Hírfoltokról lemaradtunk, ezért kérlek benneteket, hogy szóljatok az ismeretségi körötökben, csoportotokban, hogy nehogy valaki lemaradjon !
És ugye emlékeztek még a barátság-takaróra ? Micsoda ostoba kérdés, persze, hogy emlékeztek, meg különben is tele vele a blogvilág :))
Szóval a -Colette jóvoltából és áldozatos munkájával elkészült- takaró is látható lesz a KáVén ! Remélem, Colette-tel együtt, vagy Lonciék jóvoltából, de valaki elfuvarozza hozzánk Győrből, hogy élőben is megcsodálhassuk :))
Szóval, várunk mindenkit nagy szeretettel !
Bármi kérdés, óhaj-sóhaj és regisztáció nálam emailben !




4 megjegyzés:

  1. Ó, bárcsak 2 héttel korábban lenne!!!(Akkor el tudnék még talán menni...)

    VálaszTörlés
  2. És délután nem lesz tanfolyam?
    tavaly az olyan jó volt.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos most nincs semmi a tarsolyomban :(( De lesznek tanfolyamok a házban, majd szólok !

    VálaszTörlés