Rendszeres olvasók

2009. július 16., csütörtök

Tortúra

Tissynél jelentkeztem PIF játékra, még hónapokkal ezelőtt. Áprilisban írt, hogy elindult a csomagom, de Amerika messze van, várjak türelemmel. Közben többször kérdezte, hogy megjött-e az ajándék ? Persze, nem jött meg :(( Aztán június végén írtam neki, hogy szerintem már hiába várom.
Küldött egy email-t, amit a férje kapott az amerikai postától, amikor kereste a csomagot : A magyar posta ferihegyi kirendeltsége közli, hogy sem kiszállítást, sem értesítést nem vállal, amíg tart a sztrájk. Mondom, milyen szrájk ? Felhívtam Ferihegyet, semmilyen szrájkról nem tudnak, az utolsó áprilisban volt. A csomagról sem tudnak semmit, hívjam a csepeli elosztót, a számát találjam ki, nem tudják megadni.
Hívtam Csepelt (Kitaláltam a számot!), nem ők az illetékesek, hívjam a Táblás utcát, de legalább a számot megadták. Hívtam azokat is. Mondjak nekik csomag számot. (Mondjuk, ez logikus) Emailben megkérdeztem, és megkaptam a számot, újra hívtam a Táblás utcát. Ők nem találják, hívjam az Orczy téri elosztót, hozzájuk tartozik Pestlőrinc.
Azokat is hívtam, kérdezték, hogy eddig nem hiányzott a csomagom ? Ezt még márciusban adták fel. Megnézték a gépükben, Amerikából elindult márciusban, de nem lépett be Európába. Amikor rákérdeztem, hogy akkor Ferihegy miért írta, hogy a sztrájk miatt nem hozza ki, csak a vállukat vonogatták(gondolom), biztosan egy generál értesítő volt, higgyem el, hogy még Amerikában veszett el a csomagom.
Szegény Tissy, most még ő is fut egy-két kört, de valószínűleg keresztet vethetek rá :((
Azt hiszem, ez volt az utolsó nemzetközi próbálkozásom, olyan rossz többeknek a tapasztalata, nem szeretnék még egyszer belefutni egy ilyen bosszúságba.

7 megjegyzés:

  1. :-((,a csudába !
    Nekem a varrógépem keringett egy teljes hónapig az országban,miután Svájcból rendben elért a határig...

    VálaszTörlés
  2. Óóóóóóóóó! :((((
    Olvastam és azt reméltem,hogy a végére meglesz.:(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnállak, hogy ennyi lóti-futi után sem sikerült megtalálni a csomagot.
    Én is azt gondolom, hogy nem igen lesz már meg. Nagyon hosszú ez az eltelt időszak.

    VálaszTörlés
  4. Tudom hogy sovány vigasz, de én sem kaptam meg Mells- től a csomagomat
    szintén Amerikából... hm...
    Illetve írt hogy feladta de nem ért ide.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sokszor hallottam már, hogy Magyarországon - belföldi is - csomagok eltűnnek, vagy felbontott állapotban érkeznek meg.
    Ill. látszik, hogy felbontották, olyat is hallottam, hogy egy részét kivették a csomag tartalmának...
    hát tuti, hogy nem külföldön.
    Még rendszerváltás előtt jött útlevél nekünk a BM-től. A lakótelep postaládái olyanok voltak, hogy néhány kulccsal ki lehetett nyitni mások postaládáját is (nem próbáltam, mesélték).
    Az útleveles boríték simán be volt dobva (azt hinnéd, hogy el kell érte menni a postára... mégiscsak útlevél), de nem, bedobták.
    A boríték sarka teljesen barbár módon fel volt tépve, pont akkora szélességben, hogy látható legyen; mi van benne... akkor már gondolom, hogy nem volt fontos a szomszédomnak... de, a lényeg; ez egy kiváncsi ország, akár levélről, akár csomagról beszélünk ;-(

    VálaszTörlés
  6. Sajnos ilyen sokszor előfordul. Nekem is egy hölgy küldött csokit, meg kreativ ujságokat amiket ő már nem használt meg apróságokat mik sosem érkeztek meg hozzám.

    VálaszTörlés
  7. Hát, ez szomorúság is, meg bosszúság is, Gina, a fene egye meg.

    VálaszTörlés