Rendszeres olvasók

2009. július 2., csütörtök

Takarítás, nevetgélés

A varrósarkom asztala közvetlenül a fal felé néz, két oldalán is fal van, így szabás közben a hulladékot egyszerűen ledobom az asztal mellé. Aztán, amikor eléri az asztal szintjét, akkor kiszedem, és kidobom. Ez így persze túl egyszerű lenne, hiszen az asztalról menet közben mindenféle beleesik ebbe a kupacba, így kidobás előtt át kell válogatnom. Íme az eredmény : három nagy kukazsák szemét.
Aztán egy karácsonyi macikás "édes otthon" dekoráció, cérna, orsó, olló, varrásbontó, némi használható anyag, két cippzár, egy orvosi lelet, és egy vekkeróra.
No, ezeket mentettem vissza :))

10 megjegyzés:

 1. Bizony bizony érdemes átnézni, én egy elegáns mozdulattal így dobtam ki a nagy Fiskars ollómat.

  VálaszTörlés
 2. Ezt az utolsót nem értem :((

  VálaszTörlés
 3. Igen, igen! ezt érdemes volt átnézni, igazi kincsek hevertek a hulladék között!!...no a receptet és a vekkerórát nem igazán értem, de hát mit kell nekem mindent értenem?! :D..vajh hogy kerülhetett oda? odadugtad (direkte!!) hogy ne csörögjön??!! ;D

  VálaszTörlés
 4. Körmi, a falon lógott zsinóron, csak lekéredzkedett. A leletet meg gondolom, levertem az asztalról. A csekkeket is le szoktam.

  VálaszTörlés
 5. :))) Még az a szerencse, hogy átnézed a kupacot:)
  Nekem a régi gépem cipzárvarró talpa tűnt el nyomtalanul....az a gyanúm, hogy az akkor még igencsak mini lányom dobta a szemetet tartalmazó dobozba...

  VálaszTörlés
 6. Óhhh, te jó ég! Mennyi mindent varrhattál, ha ennyi hulladék keletkezett... :o))

  VálaszTörlés
 7. Aha ! Te itt titokban kínaiul tanulsz ?
  Már értem miért van annyi ufód !

  VálaszTörlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés