Rendszeres olvasók

2008. november 23., vasárnap

Az ajándékozás öröme

Lelkesen nézegetem a három leányzó blogját, akik velem játsszák a PIF-et. Olyan jó gondolkodni azon, hogy melyiknek mit küldjek, mit készítsek, minek örülnének.
Sokkal lelkesebb vagyok, mint Ahama karácsonyi húzogatósával. Hogy miért ?
Mert nála sajnos nem volt kikötés, hogy csak blogoló vagy képtárral rendelkező személy szállhat be. Ezért volt a közel 60 lány között 8, akikről a nevén kívül semmit sem tudunk. És amilyen az én formám, persze hogy közülük kaptam egyet.
Azt sem tudom, hogy foltoz, vagy hímez, netán egyéb hobbija van, nem tudom, hogy hány éves, mi az érdeklődési köre, mit szeret. Így személyes dolgot nem lehet küldeni. Hirtelen felindulásból a húzás másnapján fel akartam adni a csomagot, mindenfélével a ládából, de Ahama kérte, hogy csak Mikulás után indítsuk a csomagokat, így félretettem.
Addig van még 2 hét, ezért, ha a lányok esetleg olvasnak engem, jó lenne, ha legalább a profilukat kitöltenék a blogjukban. Így annak a 8 lánynak, aki őket húzta, lenne némi támpontja, és talán személyre szólóbb ajándékot tudnánk küldeni. És így nekünk is meglenne az ajándékozás öröme.
FKriszti pótolta a hiányt, és Gabella már elérhetővé tette a blogját. Már csak a többiekre várunk.
Kettőjüket a névre kattintva eléritek.

7 megjegyzés:

  1. Na, hát az enyémnek még blogja sincs. :) De legalább ismerem személyesen, ami meg még jobban megnehezíti a dolgomat, mert tudom, milyen jókat csinál. Hogy jövök én hozzá a dolgaimmal??? :)))

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagy "mákom" van először az életben. Soha nem nyertem semmit, de
    most azt hogy az én Drágámnak
    blogja is van, ismerem is, szeretem is, és azt is tudom mit szeretne.
    Igy aztán enyém a főnyeremény.
    Csak nehogy arcra essek ! hm...

    VálaszTörlés
  3. Évi, nagyon kíváncsivá tettél, számomra mind a nyolc tök ismeretlen. (Vagy mégsem, csak nem tudom, hogy ismerem), várom, hogy lássam a végeredményt.
    Mmama sok sikert a "főnyereményhez" :))

    VálaszTörlés
  4. Akkor varrj valami olyan karácsonyit, amit szeretnél már elkészíteni egy ideje, csak még nem volt rá időd.
    gy örömmel fogod készíteni, remélhetőleg a megajándékozott is örülni fog. Egy karácsonyi lakásdísz csak jó jolly joker lehet - gondolom.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm,hogy figyelmeztettél!Pótoltam a hiányt.Sajnos blogot még nem igérhetek.Majd,ha egyszer sok-sok-időm (na és bátorságom)lesz, akkor aztán mindent a nyakatokra zúdítok.....Nemcsak ismeretlennek nehéz,de a számomra blogján keresztül kicsit "ismerősnek" is nehéz lesz ajándékot készíteni.De nem baj ,ez így is jó játék!Köszönöm ,hogy én is résztvehetek benne!

    VálaszTörlés
  6. Kriszti, sajnos nem te vagy a nyereményem :(( De így azért más, legalább valamit tudunk rólad :))
    Anikó, ilyen közel karácsonyhoz már semmire sincs időm, marad a ládafia, az nálam mindig tele van.

    VálaszTörlés
  7. Ez tök jó ötlet! Végig is nézek mindenkit! :)

    VálaszTörlés