Rendszeres olvasók

2010. július 17., szombat

Nooormális ?!

Elmentem a Hunyadi utcai fiúkhoz ragasztófátyolért és bélésanyagért. Elkövettem azt a hibát, hogy teli tárcával mentem :))
Mivel alig van itthon anyagom (ha nem veszem figyelembe a 3-4 teli szekrényt) ezért betáraztam némi utánpótlást.
Valaki megfejthetné nekem, hogy miért veszek állandóan rózsaszín és almazöld textileket ? És ráadásul minek veszek élénk retro-pöttyös anyagokat, mikor nem is szeretem ?
Persze azért szert tettem olyanokra is, amire szükségem van (bár ez sem az én színvilágom) .
Vettem tiszta pamut bébi-színű apró kockás anyagokat és virágmintást bélésnek. De vajon minek nekem a többi ? Nem vagyok én normális :))

18 megjegyzés:

  1. Nem vagy egyedül az ilyen vásárlásokkal. De majd meg látod, hogy fogsz örülni, amikor pont arra lesz szükséged. Fel a fejjel, minden foltvarró így jár szerintem. Velem a férjem jön és vissza fog egy kicsit, de sokszor igaza van.

    VálaszTörlés
  2. Én a lányomat küldtem el legutóbb, de még ő is túlvásárolta magát. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek az anyagok! Én is így vagyok ha beszabadulok egy anyagos vagy fonalas üzletbe, de az előttem szólóval ellentétben az én férjem még hozzátesz ahelyett hogy visszafogna.

    VálaszTörlés
  4. Teljesen normális vagy! Én turkálókban szoktam így járni.Míg nem ismertek,mondták:nem lesz jó az a ruha magának! Mondtam, hogy pont a méret a foltvarráshoz.Mostanában már nem szólnak. Amióta látták a honlapom, azóta még segítenek is.Nekem van 1o éves rongyom is, majd egyszer sorbakerül az is, de a jó anyagokat sohasem szabad kihagyni, persze ha a pénztárca bírja!:)
    Pirimami a virágos kertjéből.

    VálaszTörlés
  5. Tudtam én hogy nem vagyok egyedül :))

    VálaszTörlés
  6. Gina! Nyugodj meg ...szeritem normális!!!!:-))) Ezt már többször megállapítottuk. Én még ugyan nemrégen kezdtem hozzá a varráshoz ( hobbi szinten és még nem is "foltoztam" ) a Rita közös varrós blogján...de már van egy kis anyaghalom nálunk. Sok anyagot megveszek úgy, hogy csak nagyjából van elképzelésem...aztán egyszer rátalálok a szekrénykémben...és tökre megörülök, mert PONT AZ KELL NEKEM!!!
    Csak így tovább!!:-)))

    VálaszTörlés
  7. nálam egy 3 ajtos hatalmas szekrény tele van anyaggal, meg van még egy pár halom a gépem mellett és a szobámban a padlon...de ennek ellenére ha beszabadulok ilyen helyre vásárlok "néhány" anyagot ami nélkül nem tudnék tovább élni :-)))Szerintem anyagfüggök vagyunk....

    VálaszTörlés
  8. A Hunyadis fiúkhoz én már rutinból kevés pénzzel megyek :-), vagy legutóbb az interneten a honlapjukról rendeltem és a kollegámat küldtem el az anyagokért, ő pedig biztos nem vesz többet, mint amit felírok :-)
    De tényleg nem vagy egyedül!!! :-)

    VálaszTörlés
  9. És én miért varrok időről időre pinket, hm? :o)))

    VálaszTörlés
  10. Na, kérem! Nem jó helyen tetszik feltenni ezt a kérdést...itt senki sem "nooormális"!!! :)))

    VálaszTörlés
  11. Nem a felhalmozás a gondom, hanem a színek :)) Hát ez az, Zazi, miért varrunk pinket ?

    VálaszTörlés
  12. Ez a " foltvarrós" betegség..
    Ha a feltett kérdésedre választ szeretnél, én Buercsi véleményét osztom, legalább is magamra való tekintettel. :-))

    VálaszTörlés
  13. Hurrá!!!!!!
    Egy húron pendülünk!!!!
    Ha gobelint varrok, ahhoz vásárolok, mert soha nincs az a színű hímző, mint ami kellene.Pedig van jó pár száz itthon. És persze, mivel most már leszámolósat varrok, ahhoz is különböző anyagok kellenek.
    Én is járok turiba. Igaz csak egybe és nagyon ritkán. De általában találok méterre anyagot, teljesen újakat.
    Tegnap előtt a párom kockás ingeit szabtam szét, mivel már nyugdíjas, minek neki annyi ing.Kár, hogy pöttyöset nem hordott!!!!

    VálaszTörlés
  14. Nagyot sóhajt, irigykedik, mert a Hunyadi utcai fiúk oly messze... , de lehet hogy jobb így.
    Piroska, a turiban én is rendszeresen így járok. Alig bírom haza a sok függönyt, inget, ágyneműt. A mostani táskáimat is függönyből varrtam és egy sort örömködtem, amikor ráakadtam.
    Gina, lehet, hogy nem a színed, de biztosan jó lesz valakinek.

    VálaszTörlés
  15. Szerintem azért jönnek ezek a színek,hogy mihamarabb kipróbáld őket.Akkor meglátod,hogy klassz dolgok lehetnek azokból is :)

    VálaszTörlés
  16. Szerintem ezek a színek mind a hőfok hatása,meleg van,meleg színeket választunk!:))Szerencsére én mostanság messze járok a méterárús boltoktól!:DDD

    VálaszTörlés
  17. Szerintem ez teljesen normális jelenség, amit leírtál. Én egy időben a mályvás anyagokat gyűjtöttem, és bevallom még nem készült belőlük semmi sem :-(( De ha egyszer majd pont az fog kelleni ???
    Szerencsére a méteráru nem romlandó áru, így jövőre is felhasználható :-))
    Ági

    VálaszTörlés
  18. Teljesen normális!!!!
    Foltvarró szemmel biztosan.
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, turkáló-pipa, méterárubolt-pipa, én is mindig ugyanígy járok.
    A színekhez csak annyit, a rózsaszín nagyon vidám szín, és tökéletes párja a világoszöldnek... ugye nem kérdés, hogy a két kedvenc színemről kérdeztél? :o)

    VálaszTörlés