Rendszeres olvasók

2010. július 15., csütörtök

Lányok munkái

A harmadik foglalkozáson sajnos csak két lány vett részt, de így legalább kényelmesen elfértünk a vasalólapon:)) Nagyon lelkesek és kreatívak, mindketten hozták az otthon varrt neszit megmutatni, mindkettő applikációval készült. Bozsomatié kiskertes, Juditén pedig egy lila virág van zsinóros applikálással. Sajnos a fotón nem látszik jól a zsinór de élőben nagyon szép.
A tegnapi foglalkozás témája a szabadon szövött textil volt. Egy tulipános terítő volt a kiindulás, de a lányok továbbgondolták, így Bozsomati virágot tett a közepébe, Judit pedig csillagot. Egyik jobb lett, mint a másik :))


A cikkcakkra már nem maradt idő, és szerencsésebb ekkora munkát a saját varrógépen elkövetni, így a ragasztás után abbahagytuk. A határtalan lelkesedés abból is látszik, hogy Bozsomati még tegnap este megszőtte a másik elemet is, és még a blogjába is feltette :)) Érdemes nála is megnézni, nagyon klassz lett a másik is !
Fura lesz következő alkalommal a rekkenő hőségben karácsonyi anyagokból varrni, de milyen jól jön majd télen a kész dekoráció :))

3 megjegyzés: