Rendszeres olvasók

2009. június 12., péntek

No, ilyet sem mutattam még-az én személyes disznóólam

Mint már néhány bejegyzéssel ezelőtt is mutattam, áldatlan állapotok uralkodnak nálam. Akkor az erkélyt próbáltam gatyába rázni, ez kép napi munka árán sikerült is. Most már ki tudok menni, és ki tudok teregetni. Ehhez három banános láda bútorszövet és egy láda polár anyag költözött a pincébe, néhány zsák a kukában landolt, némi anyagot pedig elosztogattam. Most Colette után szabadon megmutatom a qpi többi részét :
A lakás többi része még mindig katasztrófa-sújtott övezet. Ez az étkező asztalunk, ám a család csak karácsony környékén élvezheti, ezt kapják ajándékba :)) Szépen, ülve kulturáltan lehet étkezni kb 1 hónapig, aztán a többi 11 hónapban a varrógép és társai veszik birtokba.




Ez a régi telefonos asztalom, ez van mögöttem balra, ha varrok. Az alsó polcán még a telefonkönyv van, ki tudja, mikor túrja ki egy kupac anyag :)) A tetején hegyekben az aktuális varrnivaló, és a ragasztófátyol, amit a pénztárcáknál használok.








Mögöttem jobbra két Ikeás műanyag szennyestartó van, 4-4 fiókkal, tele angol anyagokkal, szín és fajta szerint, a tetején pedig egy rahedli egyéb, amiből a pénztárcák és bankkártya-tartók készülnek. Persze, ha csak egy nagyobb munkán dolgozok, akkor nem uralkodik el ennyire a káosz, de egy-egy új darabnál nem bírom ki, hogy ne próbáljam meg legalább harmincféle változatban. És mennyivel egyszerűbb mindent magam mögé hajintani, mint visszatenni a helyére.





Ez pedig az ágyam melletti könyvespolc, tele dobozokkal, könyvekkel, újságokkal. Itt tartom a cipzárakat, szalagokat, csipkéket, szalvétákat, ragasztót, és a többi csetreszt. Az alsó polcon látható drapp boríték pedig a Kecskeméten bemutatott munkámat rejti. Bár már egy hónapja visszajött, még mindig nem szedtem ki a csomagolásból.
Mint látható, ezért szeretnék egy nagyobb lakást, egy saját rumliszobával.

11 megjegyzés:

  1. Valamennyien röstellkedünk, mennyire rendetlenek vagyunk. Hát azok vagyunk, na és? Ez a rumli alkotói rumli. Biztos vagyok benne, hogy cserébe mindannyian toleráljuk a család többi tagjainak a dilijeit.
    Nálunk még egyelőre akadályverseny kimenni a balkonra (át kell menni a hálószobán), és ott terigetni szintén az.
    Sok szép anyagod van.
    (Megkaptad a vándorossal kapcsolatos körmailemet?)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem majden mindenkinél az merül fel, hogy kellene egy műhely szoba, addig marad a qpi.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon eredeti szöveggel mutattad be a qpi szobádat!!! Írtó jót tettél velem a humoroddal!Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Nekem van műhelyszobám,mint Colettnek,de ott is qpi van. Férjem morgására és az én szégyenemre.

    VálaszTörlés
  5. Sztem nincs min aggódni, szégyenkezni, amíg teremteni tudsz, tudtok a káoszból! :)
    Pont ez a lényege, hogy van egy halom alkatrész és pont azt tudod kiválasztani ami a csodához éppen kell és akkor megszületik a két kezed által! :)

    VálaszTörlés
  6. He-he-he, mintha hájjal kenegetnének. Komolyan ez az egyik legjobb dolog a világon, ha láthatom, hogy másnál is... férjeknek mutogatni való azzal, hogy, na, ugye, hogy mindenhol ilyen egy varrós nővel együtt élni?...

    VálaszTörlés
  7. Örülök, hogy mindenkit megnyugtattam, hogy nincs egyedül :))
    Mici, ha neked is Veritasod van, akkor igen, egyforma a gépünk is :))
    Gubike, megkaptam a köremileket, írtam is, hogy felőlem mehet tovább !
    Mammka , szívesen !

    VálaszTörlés
  8. Igen, ez a kulcsszó: 30 féle változatban. :)
    A többi nem számít. :o)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Gina! Először járok az oldaladon, és máris bírlak a humorodért és a "disznóóladért"! :-))) Én is hasonló körülmények között tevékenykedem, amikor alkotok valamit, uralván az egyetlen étkezőasztalunkat. További sok szép munkát, kreatív gondolatokat és hozzá még kreatívabb "rendetlenkedést" kívánok neked! Szti

    VálaszTörlés
  10. Most találtam meg az oldaladat, de máris beloptad magad a szívembe.Nekem is vannak ilyen kupis képeim, és milyen jó látni, hogy nem vagyok egyedül. Üdv. Éva

    VálaszTörlés