Rendszeres olvasók

2009. június 3., szerda

Kicsit variáltam

A legutóbbi csoport összejövetelen Körmi útmutatása alapján papír zsebkendő tartót hajtogattunk. A munka menetét 36 Évi blogjában találjátok meg.
Én kicsit módosítottam rajta, a teljes hossz 80 cm, a szélesség 20 cm lett. Vasaltam rá vetexet, így lett tartása, és a belső hajtásba varrtam cipzárt is, így pénztárca lett a pzs tartóból. A hajtások az egyik oldalán : 10-3-3-10 cm. A három centis hajtásra varrtam a cipzár nyitható végét. A másik oldal 6,5 cm-es hajtásokból van, ide kerül a cipzár másik oldala. Persze, ez így önmagában nem érthető, de aki csinál néhány zsepitartót Évi precíz és világos leírása alapján, annak mindjárt leesik a tantusz, hogy miről beszélek :))











Így néz ki kinyitva. A zárását tépőzárral oldottam meg, a tárcában lévő tépőzárat menet közben varrtam rá, de a fedlapon lévőt nem mertem, csak a végén rávarrni. Így egy jojót tettem rá kívülre, hogy eltakarjam a varrást.
És sose gondoltam volna, hogy én valaha jojóval fogok dekorálni bármit is :))

4 megjegyzés:

  1. Ginám, drága! Nem bír a fantáziád magával :))
    Nagyon jó variációt találtál ki!!!

    VálaszTörlés
  2. De klasszak lettek! Koszi a linket az eredeti mintahoz is.

    VálaszTörlés
  3. Szuper ötlet, és kösz a méltatást!
    Jól esik... :))) :*

    VálaszTörlés
  4. De jó lett ! Én tavaly táskává avanszáltam,de a zipp nem jutott eszembe,csak az,hogy fordíthatom úgy is,hogy a zsebek belül legyenek.A jojo nálam is újdonság és kezdek beleszeretni.Ma medálokat csináltam :-D

    VálaszTörlés