Rendszeres olvasók

2011. március 11., péntek

Gömbök

Kérem, a gyöngyösök most gyorsan forduljanak el, vagy legalábbis ne nevessenek hangosan :)) Imádom a gölödineket, el vagyok alélva például Gyöngycica gömbjeitől. Aztán belefutottam a Kreatív vagyok oldalán, a Gyöngyözés aloldalon Arduinna részletes és érthető leírásába, és teljesen elvesztem :)) Muszáj volt kipróbálnom, persze "hozott anyagból dolgozunk", először a lila készült el a leírás alapján, tűzőcérnára. Hát nem egy remekmű, tudom én, de nem bírtam magammal, már emlékezetből tévézés közben fűztem a másikat, ami sápadtarany-barack színű.
Ez is több sebből vérzik, feltúrtam a lakást, de nem találtam damilt, a párom horgászbotjáról bányásztam le 2 méternyit, ami színjátszó, itt-ott zöld és fekete, szóval nem az igazi.
Persze nem találtam vörösréz szerelőpálcát, ezért azt is a párom ládájából szereztem, túl vastag, de passzol színben. Égen-földön alig találtam bronzos charmokat, tele van a dobozom ezüsttel, de bronz alig akadt. A szívek is kissé lilák, de nem baj.
Karikát csak aranyat leltem, megcsináltam azzal, aztán ma elmentem a boltba, de csak bronz volt, vörösréz nem, de még mindig jobb az aranynál. És persze a köztes gyöngyök is lehetnének jobb minőségűek. Még veszek hozzá szaténzsinórt, meg szalagvéget, és lesz belőle valami hordható nyaklánc.  És rájöttem, hogy ezeket még sokkal nehezebb fotózni, mint a textilt. Se vakuval se anélkül nem jó :((
Azért elsőre nem is rossz, igaz ? Nyugtassatok meg :))


11 megjegyzés:

  1. Ó, én szívesen viselném így is:)))

    VálaszTörlés
  2. még a gyöngyök, azok pont hiányoztak, igen! :o))

    VálaszTörlés
  3. De ügyes vagy!! Nekem nagyon tetszenek !

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök, hogy nektek is tetszik :))

    VálaszTörlés
  5. Na ebbe is beleszerettél,:-))) Így mi lesz a foltozással:-)))?????

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett,nekem nagyon tetszik!!!!Én is beszereztem egy kis gyöngyöt,de még nem tudom mi fog kisülni belőle!:))

    VálaszTörlés
  7. Ne aggódj, a képeken nem látszik semmi hiba. Nekem így tetszenek ahogy vannak.

    VálaszTörlés