Rendszeres olvasók

2009. szeptember 29., kedd

Meskás mérgelődés

Ezt a három neszesszeremet "megvette" a MESKA-n egy Annamária nevű hölgy szeptember 12-én. Kaptam hivatalos értesítőt, de a hölgy nem jelentkezett, így írtam neki egy emailt. Erre nem reagált. Mivel az email címe nem magyar, így írtam "külföldiül" is, erre sem érkezett válasz. Megnéztem a MESKA regisztrációját, hátha abból kiderül valami. Hát, erősen csodálkoztam látva, hogy több, mint 200 ! vásárlása volt eddig, és csak 5 %-ban kapott negatív értékelést.

Megnéztem a kedvenc készítőit, hátha van közöttük ismerős, kb 9 oldalon keresztül sorolja őket, jó sok ismerős névvel :)) Az egyikkel váltottam néhány emailt, ő megnyugtatott, hogy sajnos nagyon elfoglalt a hölgy, neki is több napba került, mire elérte, aztán már ment a dolog viszonylag gyorsan. Lehet, hogy én hülye vagyok, és rosszul gondolom, de ha veszek valakitől valamit, akkor jelentkezem, és szólok, hogy hahó, én vagyok !

Vagy legalább a keresésre válaszolok. Nem hiszem, hogy valaki ne nézze meg a leveleit heteken keresztül.
Szerintetek meddig várjak rá, mikor értesítsem a MESKÁt a sikertelen eladásról ? Nektek volt már valakivel ilyen rossz tapasztalatotok ?


( És ráadásul elment az egyik állandó olvasóm, pedig két hét múlva szülinapos a blogom, gondoltam hátha meglesz addigra a 100 állandó olvasó, és akkor játszunk :(( )


17 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy igy jártál:( Jelentkezem mint állandó olvasód, remélem meglessz a bűvös százas!

    VálaszTörlés
  2. Én is jövök állandó olvasónak, amúgy is mindig benézek, amikor új bejegyzésed van :-)

    VálaszTörlés
  3. Én is jelentkezem, mint állandó olvasód!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Az olvasó miatt ne bánkódj, nekem is hol előbukkan, hol előtűnik egy-egy olvasó, szerintem a gmail-től is függ.
    Ami a MESKÁt illeti: elég furi, el is hiszem, hogy bánt. Várj még egy kicsit, hátha összejön! :D
    Nem is értem a hölgyet. Én ezeket a szép nesszeszereket azonnal vinném! :D

    VálaszTörlés
  6. A Meskához nem tudok hozzászólni, de az állandó olvasó miatt nem aggódj, van, hogy eltűnik 1-2 olvasó néhány napra, aztán haza talál!

    VálaszTörlés
  7. Az állandó olvasó miatt nem érdemes bosszankodnod... nekem is egyik nap kettővel kevesebbet mutatott, aztán másnapra visszaállt... Lehet, hogy csak átmeneti probléma volt!

    VálaszTörlés
  8. Ha tényleg olyan, hogy idővel előkerül, akkor én azért egy hetet még biztos várnék, de küldenék addig még egy e-mailt a biztonság kedvéért.
    Én a teszveszen adtam el egy böszme nagy plüss oroszlánt. 1Ft-ról indult, 11Ft lett a vége. És nem jelentkeztek érte azóta sem. Ez kb. fél éve volt. Szegény oroszlán azóta is itt árválkodik, lusta vagyok eladni. :) Szerintem azért nálad szerencsésebb kimenetele lesz az eladásnak.

    VálaszTörlés
  9. Nekem aug.29 -ről van egy vásárlásom, és már kétszer telefonált a lány, hogy kéne neki a táska. Mondtam, ha itt a pénz, adom fel a táskát rögtön. Ez volt úgy kb. szept. 12-én. Aztán felhívtam, hogy megkapta-e rendesen az e-mailemet, amiben a címem van? Nem értem el, de az anyja ígérte, hogy másnap felhív a lányzó. Ez volt a múlt héten. és még van két hasonló esetem. én sem tudom, hogy meddig kéne türelmesnek lenni, de mivelhogy vannak megrendeléseim, meg terveim, meg egyébként is többször meg kell keresni a vevőt, és acsak utána lehet, 1-14 -e között bejelenteni a sikertelen adás-vételt...
    Hát, emberekkel a legnehezebb néha.

    VálaszTörlés
  10. A Meskához nem tudok hozzászólni, de remélem azért majd összejön még. A bloglistámon eddig is rajta voltál, de most egy újabb rendszeres olvasód is vagyok! :))

    VálaszTörlés
  11. Ez abból a szempontból a jobb verzió, hogy vásárolt és akár értékelheted. Ez sem öröm, de legalább tudsz reagálni. Nekem több olyan esetem volt, hogy megrendeltek valamit, feltettem a nevükre és azóta se kép, se hang, pedig a feltevés időpontját is kedvesen leegyeztettük. Egyszerűen nem értem és még csak értékelni sem tudom sehogyan. :(

    VálaszTörlés
  12. Ez egy érdekes kérdés - mármint, hogy le kell-e egyeztetni afeltevés időpontját. Én a napokban rendeltem nyakláncot, előre megbeszéltük, hogy milyen legyen. Elkészült, tetszett, megvettem. A készítő nem küldött előre képet, hanem csak egyszerűen feltette a Meskára, a nevemre lefoglalva.
    Ezzel szemben én, ha valamit rendelnek tőlem, én előtte küldök egy képet, és ha jött rá válasz, akkor felteszem. Szerintem ha valaki nem tud fizetni rögtön, akkor az az ő felelőssége, és neki kéne jeleznie, hogy ez és ez van, ekkor és ekkor tudok fizetni. Legalábbis így gondolom, de lehet, hogy vannak nálam okosabbak is.

    VálaszTörlés
  13. Egyáltalán nem korrekt a hölgy magatartása, akkor se, ha azóta jelentkezett.

    VálaszTörlés