Rendszeres olvasók

2009. szeptember 15., kedd

A tegnapi termés

Szombaton Budafokon voltam, az ottani csoport közös varrásán, és bár megfogadtam, hogy anyagot aztán nem, csak elcsábultam. Nem tudtam ellenállni a Passzió-Meridás lányok Debbie Mumm anyagainak, és persze a Hunyadi utcai fiúktól is muszáj volt vennem némi őszies anyagot.
És persze hétfőn ki is kellett őket próbálnom :)) Az egyik kolleginámnak varrtam egy telefontokot, meg egy kutyás-macskás tolltartót.
A nagynénémnek pedig a névnapjára varrtam ezt a lenvászon bevásárló szatyrot. A zsebeire a kedvenc csillagaim kerültek a passziós anyagokból. Idén ez a kedvenc blokkom, annyira gyorsan megy, hogy még ágytakarót is tervezek belőle. Nem úgy varrtam, mint a Színfoltokban olvastam, aki ismeri a tanfolyamos blogomat, az tudja, hogy van egy sokkal gyorsabb és precízebb verzió :))

Csak az összehajtás utáni állapottal nem vagyok kibékülve. Ti mekkora szatyorra mekkora zsebet varrtok, hogy szépen nézzen ki összehajtva ?9 megjegyzés:

 1. Ó, hát annyira tuti az a kutyás anyag, hogy nem csoda, hogy elcsábultál! :D

  VálaszTörlés
 2. Az hagyján hogy elcsábultál! Én is elcsábultam.
  Te már varrtál is belőle valamit! Én még nem...

  Szatyorhoz: én még csak egyszer varrtam ilyen szatyrot, bevallom semmit sem mértem, csak szabtam. Így segíteni nem tudok:(

  VálaszTörlés
 3. Ohh..de aranyos az kutyás-macskás anyag:)a szatyor is szép lett.Én általában belső zsebeket varrtam idáig a táskákra.

  VálaszTörlés
 4. A kutyás anyag tényleg csúcs!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép anyagot vásároltál! :o) Túl kicsi vagy túl nagy lett összehajtogatva??

  VálaszTörlés
 6. Szépek az anyagok, szépek lettek amiket varrtál. Én az összehajtogatható szatyornak 17x24 cm-es "tasakot" varrtam, ez nem túl nagy és bele is lehet kényelmesen hajtogatni.

  VálaszTörlés
 7. Én úgy látom,hogy így is szép behajtogatva !(hogy téged folyton megtalálnak ezek a fura Kommentelők...)

  VálaszTörlés
 8. Képzeld, Gina!
  Megnézetem ezt a bejegyzésedet és az én blogomra is ráált ez az alattomos kínai betűs bejegyző :(
  Neked sem sikerült a moderátorral töröltetned?
  Félek, ha az otthoni gépemen nyitom meg a blogot, beszedek valami "férget" :(

  VálaszTörlés