Rendszeres olvasók

2009. szeptember 29., kedd

Kellemest a hasznossal

Este leültem a gép elé, hogy Benneteket olvasgassalak. Magam mellé tettem egy nagy kupac félkész karácsonyfadíszt. Amíg a gép töltött, én ezeket tömtem, kötöztem. Mire az összes blogot végigolvastam ennyi dísz lett kész :)) Én ezért nem mérgelődök a lassú blogbetöltésen :))
Látom, meglett a 100 olvasóm, köszönet nektek ! Gondolom, mindenki játszani szeretne ;)) Ígérem, október 9-ig, a blogszülinapomig összehozok valamit, bár most a KáVé lázában égek.
Közben előkerült a kedves hölgy is a Meskáról, így ez is megoldódott, bár mindkét fél részéről kissé keserű szájízzel, és némi tanulsággal. (Én és az a nagy pofám) No, sebaj.

5 megjegyzés:

  1. Én is Így gépezek,csak én kötni szoktam közbe.Nevetnek is a gyerekek rajtam,vagyis az ócska gépemen.:))
    Gratulálok a 100 olvasóhoz,ez már jelent valamit!!!:))

    VálaszTörlés
  2. :) én lettem a 101.?!! Hihii :) mint a mesében...101. nagyon tetszik :D Nos, ha már imigyen itt jártam,kívánom neked, hogy legyen neked is szép napod! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a több mint száz olvasóhoz .
    Kívánom ,hogy legyen még sok száz.

    VálaszTörlés
  4. Csak igy tudsz ilyen sok mindent produkálni, hogy az " üresjáratokat" is ilyen jól kihasználod! És gratulálok a szép számú olvasóidhoz!

    VálaszTörlés
  5. Én is kötök gépezés közben. Ezért nekem a sima-fordított sem unalmas, olyan jól lehet közben olvasni. Én tegnap tévedtem el erre, de olyan sok szép és okos dolgot találtam nálad. Most megyek vissza csemegézni!

    VálaszTörlés