Rendszeres olvasók

2009. március 14., szombat

Fáradtan, de boldogan - és sok köszönet

Túl vagyunk a kiállítás-megnyitón és a közös varráson. Hurrá, ahogy a fenti számlálón is látjátok! A kiállítás szerintem gyönyörű, és nem (csak) azért, mert díjat is kaptam ! Április 2.-ig még megnézhetitek ! Képek hamarosan érkeznek a képtáramba, de sokan fotóztunk, szerintem már biztosan többeknél fent van. Elég sokan voltunk a megnyitón, főleg annak fényében, hogy a mai közös varrás miatt sokan ma nézték meg. Tankóné Borsos Dóra textiles iparművész nyitotta meg, és Visky Dénes gitárművész szórakoztatott minket gyönyörű, andalító muzsikával. Köszönet Nyikitának és Ibolyának, hogy megálmodták és összehozták ezt a nívós kiállítást, és persze az összes alkotónak, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre :))
És köszönet a Kondor Közösségi Háznak, hogy helyet és lehetőséget adtak ennek a rendezvénynek.
És a mai nap statisztikája : Több, mint nyolcvanan voltunk, ami pesti összejövetelen igen szép létszám :)) 31-en voltak nem Céh-tagok, ami azt jelenti, hogy a blog és a Topik információs értéke sem elhanyagolható ! És végül bevallottan 25-en jöttek vidékről. (Nem mindenkinél lett a regisztrálásnál felírva, hogy honnan jött.)
Szóval, a statisztika (számomra) igen pozitív.
Innen is köszönöm még egyszer mindenkinek a kedves ajándékokat, amivel személy szerint engem halmoztatok el ! Nem ússzátok meg, jövő hét elején teszek fel képeket :))
Nekem nagy öröm volt, hogy sok-sok blogos ismerőssel találkozhattam személyesen is, és sok régi kedves ismerőssel beszélgethettem. Reménykedek benne, hogy mindenki, aki megtisztelt minket a jelenlétével jól érezte magát, és feltöltődve, élményekkel és ismeretségekkel gazdagabban tért haza. És még inkább remélem, hogy a következő összejöveleken ( április 18-án Kecskeméten Elizanikóéknál és Phoenixéknél Tatabányán április 25-én) ismét találkozunk.

6 megjegyzés:

  1. Nem igazság,hogy én minden ilyen jóról lemaradok :-(((Képeket,gyorsan !!!

    VálaszTörlés
  2. Remélem, valamelyikre el tudok menni!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól éreztük magunk, és minden nagyon rendben volt, gyönyörű kiállitás, árusok, kedves foltostársak stb,. Köszönet érte.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Gina és a többi házigazda!
    Köszönjük a vendéglátást, nagyszerűen éreztük magunkat.

    A műszörmis pályaművek nagyon erősek voltak, rettenetesen sajnáltuk, hogy nem vittünk fényképezőgépet.
    Az előbb viszont megtaláltam Juhizs képtárát, és ott minden megvan. :-) Köszi.

    Szeretetettel várunk benneteket április 25-én Tatabánya-Kertvárosban az örömvarrásunkon.

    VálaszTörlés
  5. Én is köszönök mindent! Nagyon jól éreztem magam! Ez volt az első kv-m, de nem az utolsó, az biztos! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is nagyon jól éreztem magam!:) Minden nagyon tetszett! Köszönet a szervezésért!:)

    VálaszTörlés