Rendszeres olvasók

2013. október 30., szerda

Colettel agyalok

A történetet nem mesélem el, a lényege, hogy Colette  ötletelésre hívott minket : Milyen kézzel készült apróságot, szóróajándéknak való holmit lehet kihozni bruttó 100.- forintból ? 
Első reakciónk a "semmit" volt, hiszen ez kb 10-15  forint anyagköltséget és 4-5 perc munkát bír el.
Aztán jöttek az ötletek, és a végén már komolyan vettük a kérdést :) 
Íme az én megoldásom, Bardócz Évi ötletét átalakítva :
Könyvjelző, 4 réteg újságpapírból ( ingyen van) ragasztó nélkül körbevarrva, benne 30 cm organza szalag (nekem ez akadt a kezembe ) de spárgából ugyanolyan jó, abból kb 1 ft. Az aljára valami fagolyó, nekem ilyen harangom van egy csomó, kb 10 ft. Elkészítési ideje: egy reklám alatt 3-4 db.
Ez 2 perc/darab.
És működik ! Így van egy új könyvjelzőm, Colettenek köszönhetően :) Persze, nem vágyok ilyen megrendelésre, de a csíny letudva.

4 megjegyzés:

 1. Remek! :D
  Ha egy 160 fős cégnek annyi bevétele nincs, hogy csak 16 000 Ft-ja akad karácsonyra, akkor hívjon egy Mikulást, betlehemeseket, dekorálja a műhelyt vagy vegyen pár kiló mézeskalácsot és kössön rá piros masnit!
  De kihívásnak vicces. :)
  Z. Ági

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy rendezvényen lesz ajándék a belépő mellé. Anno egy adventi kiállítás megnyitójára fél dió héjába öntöttem gyertyát, és celofánba csomagolva adtuk a megnyitón résztvevőknek. Nagyon örvendeztek neki, mert helyes kis meglepi volt. Gondolom, ez is valami hasonló célt szolgálna, csak ehhez nem kell iparművészt keresni :)

   Törlés
 2. Mondhatom remek... meg hogy tudunk így állni az ügyhöz! Köszönöm!

  VálaszTörlés