Rendszeres olvasók

2012. augusztus 11., szombat

Kreatívok a Világhálón - III. Országos Találkozó

Idén is megrendezésre kerül a kreatívok személyes találkozója, szeptember 29-én a Kondor Béla Közösségi Házban (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8).
9 órától várunk benneteket a szokásos mókával, lesz csere-bere, eszem-iszom, lesznek alapanyag árusok, és hozhatjátok az alkotásaitokat, hogy élőben is gyönyörködhessünk egymás munkájában.
Mivel sokan nem blogolnak, viszont a facebookon vagy a topikokban élénk élet folyik, ezért  a rendezvény új neve : Kreatívok a Világhálón.
Remélem, idén is sokan kilépnek a virtuális térből egy személyes találkozó erejéig :))
Jelentkezni a blogtali@indamail.hu email címen lehet. Belépő idén is 700.-Ft, ez fedezi a terembérletet.
Programok:
9-10 óra között regisztráció
11-12 csere-bere Erre hozz valami rád és a technikádra jellemző, saját készítésű tárgyat, amit személyesen fogsz átadni annak, akinek a nevét kihúztad. Közben mondhatsz magadról és a munkáidról is pár szót.
12-14 bemutatók Egy új programot szeretnék bevezetni, de ehhez a ti hathatós segítségetek kéne. Arra gondoltam, hogy jó lenne néhány bemutató asztal, ahol ki lehetne próbálni mások technikáját, némi segítséggel. Ehhez kérek jelentkezőket, akik szívesen megmutatnák élőben, hogy hogyan alkotnak a rájuk jellemző technikákban. A legjobb az lenne, ha hoznátok egység-csomagokat, amit megvehetnénk, és a ti segítségetekkel elkészíthetnénk valami apróbb tárgyat.
Nálam biztosan csinálhattok ilyen fagolyó fejű angyalkákat:))
Remélem, lesztek néhányan, akik szívesen megosztják a tudományukat :)


7 megjegyzés:

  1. szia, én szertnék részt venni ... elküldtem a jelentkezést ... köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  2. Már napok óta bennem van,hogy benézzek hozzád, lesz e idén találkozó. Nagyon szeretnék ott lenni,de sajnos ez attól függ idén,hogy dolgozom e illetve mikor lesz a szüret. Remélem nem szól közbe semmi sem.

    VálaszTörlés
  3. :9 Idén talán eljutok :))) megpróbálok :)

    VálaszTörlés