Rendszeres olvasók

2011. november 16., szerda

Juszt is ?


"Csajok, karácsony közeledte vagy időhiány ide vagy oda, törődjünk egymással :)"- írta Ányi a blogjában. Azóta jó sok blogban láttam ezt a felhívást. Persze, elméleti szinten teljesen egyet értek vele, mindannyian vágyunk a visszajelzésre, a virtuális vállveregetésre, a kedves szavakra.
Csakhogy az ünnepekig egyre kevesebb időnk van nézelődni, egyre több az elvégzendő feladat, munka azt hiszem mindannyiunknak. Részemről örülök, ha időnként végig tudok futni a számomra kedves szerzők bejegyzésein. 
És hogy ezt miért írom ? Tudom, nem leszek vele népszerű, de nem hagyok kommentet ott, ahol szóellenőrzés van, ott meg pláne nem, ahol ez két részletben történik. Én is kíváncsi vagyok mások véleményére, ezért nem nehezítem és lassítom a dolgot mindenféle akadályok beépítésével. 
Ígérem, ha több időm lesz, akkor újra végigmegyek az akadálypályákon :))
 


11 megjegyzés:

  1. Én anyaoroszlánként szoktam megküzdeni a szóellenőrzésekkel, ha nagyon akarom hozzászólni. De van, amikor nincs mondanivalóm. Még akkor is, ha szívesen olvasom és tetszik...

    Valahol a kettő között van igazság - ha van mondanivalónk, érdemes kimondani, mert mindannyiunknak fontos a visszajelzés. De ha nincs, az is rendben van, majd lesz:)

    szép napot, Gina!

    VálaszTörlés
  2. Persze, ha nagyon akarok, akkor én is küzdök vele, csak akkor annyira nem akarok :)) De igazad van!

    VálaszTörlés
  3. Nálam igen gyorsan bejönnek a blogok! :o) Így amikor olvasok, tényleg már csak néhány másodperc a kommentelés. A nagyobb baj akkor van, ha olvasni sincs időm :o(

    VálaszTörlés
  4. Szívemből szóltál, Gina. Én sem írok akkor,ha vagy időm nincs, vagy valami annyira meg nem ragadta a fantáziámat. De írok, és én is megküzdök a szóellenőrzéssel, ha kell. Én is kiiktattam, sőt, be se raktam ezt a funkciót akkor, amikor a blogot létrehoztam. És most nekem is kevés időm van, azt a sok-sok blogot épphogy át tudom nézni. Hálát adok az égnek, hogy amikor Kriszti szülinapi játékába beszálltam, legyártottam előre egy csomó dolgot, mert most arra is nehezen szánnék időt. Így nincs gondom. - követjük egymást, szeretjük egymást, nem veszítjük szem elől egymást és ez így jó! De írjunk akkor, amikor írhatnékunk van - mint most :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem elég lassan jönnek be a blogok,sokszor a türelmem is elfogy, de majd egy kicsit türelmesebb leszek.

    VálaszTörlés
  6. Teljesen igazad van. Nem is értem mi egyáltalán annak a lényege? Én is levettem. De szerintem sokan /mind ahogy én sem/ nem tudták, hogy ezt hol kell levenni? Hogy egyáltalán le lehet venni!

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is ha akarunk, akkor vesszük a fáradtságot, ha annyira nem, akkor nem :-)
    pl én nem tudtam kommentelni firefoxból oda, ahol nem külön ablakban lehetett és nem kért szóellenőrzést.
    Aztán mostanában tudok, de pl most hozzád megint nem tudok csak google chrome-ból, pedig eddig tudtam. (nekem ehhez kell erőt venni magamon, hogy másik böngészőt indítsak, és újra bejelentkezzek :D melyik macerásabb? leírni egy szót, vagy új böngésző, és újra bejelentkezni?)
    Szóval ez olyan 22-es csapdája :D
    Edit kérdésére a szóellenőrzés lényege, hogy ne dobálják tele a blogot spammel.
    Ami addig nem okoz problémát, míg valami keresőmotor rá nem akad a blogra valamiért, és el nem kezdi az összes bejegyzést teleszemetelni.

    VálaszTörlés
  8. A böngészőt nem értem, én a világon mindenhová fox-ból írok, nem is használok mást, és eddig nem volt vele gondom. Marika kedves, hozzád is azért nem írok, mert két lépcsős a szóellenőrzésed, háromszor tölt, mire írni tudok:(( A szemetelés általában régi bejegyzéseknél fordul elő, azt meg spamnak jelöli és onnan törlöm. De higgyétek el, hogy kevesebb kommentet kapnék, ha bekapcsolnám :) És persze, ha muszáj szólnom valamit, akkor szólok :)

    VálaszTörlés
  9. Én megbolondulok a szóellenőrzésektől,pláne,ha azok kínaiaknak látszanak és hosszúak. Eddig becsületesen bepötyögtem,de nagy erő kell hozzá.

    VálaszTörlés
  10. Nekem a kezdetektől gondot jelentett egyes blogokba kommentet hagyni, mert hiába voltam bejelentkezve, csak annyit engedett, hogy kiválasszam, hogy google fiók, majd elszállt a bejegyzés. Ugyanez volt explorerből is, majd egyszercsak rájöttem, hogy chrome-ból sikerült (minden szentnek maga felé hajlik a keze, ha már a blogspot google termék :D)
    most pl itthonról engedi firefoxból is hozzád.
    De megtörtem, leveszem én is a szóellenőrzést :D

    VálaszTörlés
  11. Sajnos, nekem nincs türelmem a macerás kommentelésekhez, pedig sokszor szívesen írnék!
    Sok blogot ezért csak olvasom!

    VálaszTörlés