Rendszeres olvasók

2011. június 2., csütörtök

Varrományok


 Körmi mutatott a KáVén egy ilyen biscornu fazonú dobozkát, amibe rögvest beleszerettem. Csak az nem tetszett benne, hogy rengeteget kell kézzel varrni rajta, és kézzel csak akkor varrok, ha muszáj.
Így azon agyaltam a hétvégén, hogy miként lehetne teljesen géppel varrni. És ha már variálok rajta, akkor a cipzár se ott legyen, mint az eredetin :))

Így született ez a nagyon rózsaszín dobozka, amin csak a bélésben kellett némi kézi varrás és a cipzár is az átlóban van :))  Még a KáVén csábultam el erre a csupa finomság anyagra, már akkor tudtam, hogy receptkönyv lesz belőle. A feliratot én hímeztem, hát olyan is, ez nem igazán az én műfajom, de talán még fejlődhetek.
Varrtam bele könyvjelzőt szaténból, amire az anyag párjából  tettem egy pici képet. Belül pasztel rózsás a bújtatója.


Gyönyörű krémszínűek a lapjai, de ez persze nem az én érdemem.
Remélem, tetszeni fog az ajándékozottnak. Mondtam én, hogy egyre romantikusabb dolgokat varrok :)) Lehet, hogy öregszem ?

4 megjegyzés:

 1. Biscornu fazonú dobozkát én is készítettem, majd felteszem a napokban. Gyönyörű ez a receptes borító! Fantasztikus az anyag! Hol lehet kapni? Én is szívesen varrnék hasonlót. Nagyon sokat tanultunk Tőled!Szép napos hétvégét kívánok Böbe

  VálaszTörlés
 2. Cserhegyiéknél lehet venni Kispesten. A foltvarras.eu-n találsz, ott rendelhető, ez a weboldaluk.

  VálaszTörlés
 3. Igazán szép lett a borító!!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon kedvemre való színvilág! :o)
  Teljesen rendben van szerintem az a hímzés is, egyedi! :o) Attól lesz személyes az ajándék. ;o)
  Bocsi a sok vigyorkáért, a használt rózsaszín mennyiség teszi!

  VálaszTörlés