Rendszeres olvasók

2009. október 22., csütörtök

Csalamádé

Szerencsésen lezajlott az őszi KáVénk, szép számú érdeklődővel. Remélem, mindenki legalább olyan jól érezte magát, mint én :))
A csere-berén szert tettem egy szösz-mösz tartóra, amire nagyon fentem a fogam (Körmi műve) és egy füzet borítóra, amibe már csak füzetet kell találnom. Nagy örömömre Kastanie meglepett egy gyorstechnikás füzettel, amit már hajkurásztam egy ideje. Innen is köszönöm !
Lassan kezdem magamat utolérni, feladtam egy nagy szatornyi csomagot, Ahama, Ágibó, Csáknír, Gubike, Hildikó, Kicsikató, és Szegedi lány várhatja a postást :)) Kérnék valami visszajelzést, ha a motyó odaért. Kaoka és Nóra címét még ki kell derítenem.
Lassan eleget teszek az összes PIF kötelezettségemnek is. 4 PIF-re jelentkeztem összesen 8 jelentkezővel. Herával tavaly villámgyorsan cseréltünk ajándékot, a selyemképe azóta is a számítógépem mögött lóg a falon :)) Flornak sikerült személyesen átadnom a neki szánt szatyrot, így már csak Gabella van hátra, innen is üzenem : Kitartás, jövő héten jelentkezem.

8 megjegyzés:

  1. Köszi a jó szervezést nektek, emögött mindig rengeteg munka van! A különleges büféasztalért külön csodálatom a lányoknak!

    VálaszTörlés
  2. Az a könyv tényleg nagyon klassz,én is sokat használtam.Sajnálom,hogy nem játszottam veled,idő hiányában teljesen elvesztettem a fonalat...

    VálaszTörlés
  3. Jó kis dolgokra tettél szert!
    Az izgalmak ellenére gondoltam Rátok szombaton!
    A címemet meg ne nyomozd ( persze nem titkos!),mint írtam is: a Határtalanul-on talákozunk!

    VálaszTörlés
  4. Tyű mennyi ajándékot készíthettél az utóbbi időben! Szépséges dolgokra tettél szert... Ez a könyvecske nekem is meg van! :o)

    VálaszTörlés
  5. Ma megérkezett hozzám a "motyó". :)
    Köszönöm szépen! Nagy örömet szereztél.

    VálaszTörlés
  6. "Anya! Valami ajándékot kaptál!" Fogadott már az utcán a fiam. Hát megérkezett a "motyó". Tyű, de szép - mondták - és igazuk van! Köszönöm Gina!

    VálaszTörlés
  7. Hozzám is ideért még csütörtökön a "motyó", csak férjem "szétszedte" a dolgozó szobát, és nem volt internet, nem tudtam jelentkezni.
    Köszönöm az ajándékokat!

    VálaszTörlés
  8. Thanks for visiting my blogg. Tryed to use the transelater but it didn.t work out. Looks like you have started to make some for Christmas. Have a great week :-)

    VálaszTörlés