Rendszeres olvasók

2008. október 30., csütörtök

Novemberi naptárkép

Ahogyan azt ígértem, még októberben felteszem a novemberi képet. Ez egy country applikáció a halloween jegyében, Martamtól (kedves topikos barátnő) kaptam hozzá a mintát.
Fekete tűzőcérnával, kézzel van applikálva pelenka öltéssel. A macska szeme fagolyó, a bajsza spárga.Ez meg egy egyszerű leveles koszorú. Évekkel ezelőtt varrtuk egy közös varráson.

6 megjegyzés:

 1. Évszaktól függetlenül is a kedvenc színeim.Nagyon jók !

  VálaszTörlés
 2. És ehhez megkapjuk a mintát, vagy mindenki kitalál valami novemberre jellemzőt?

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem kéne egyformát varrni, én csak ötletadónak teszem fel az enyémeket. De ha tetszik a country, akkor én a helyedben a blogodon lévő képecskékből varrnék meg egyet, pl amit a kipécézős fölé tettél. Apropó, honnan veszed ezeket a tündéri képecskéket ? Nagyon tetszenek, és mindig rácsodálkozom a fejlécedre is.

  VálaszTörlés
 4. A képecskéket a netről lopkodom , a háttér és felső kép pedig Pamina segítségével került fel. Az ő blogjában van 2 link, ahonnan ezek származnak.
  Azért el lehet kérni ezt a mintát? nem sértődöm meg, ha nem :)

  VálaszTörlés
 5. Sajnos mintát nem tudok adni, de ha elmented másként, és kinyomtatod, akkor megvan a mintád, nyugodtan, innentől szabad préda :))

  VálaszTörlés
 6. Tetszik :-) (copy a kisfiam szájából)

  Nagyon munkál bennem a naptár, de még nem jutottam hozzá, hogy belefogjak. egyenlőre függönygyártásban vagyok a kisfiam szobájába.

  VálaszTörlés