Rendszeres olvasók

2011. január 9., vasárnap

Mit gondoltok ?

Átgondoltam a tavalyi évet, és biztos vagyok benne, hogy fele ennyi UFO-t fejeztem volna be, ha nincs Iglice játéka, és több anyag feküdne a szekrényemben az anyagfaló játék nélkül.
Idén szembesültem a felhalmozott hulladékokkal amik már több dobozt megtöltenek. Gondolom, sokan járunk ebben a cipőben: Csak rakosgatjuk a szebbnél-szebb maradékokat, amik csak gyűlnek, és sem időnk, sem kedvünk átalakítani őket valami hasznos és szép holmivá :))
Mivel Ildikó idén nem indítja el az ufotlanító programot, arra gondoltam, talán játszhatnánk a maradék anyagainkkal. Nektek lenne kedvetek csatlakozni ? Így talán nagyobb kedvvel állnánk neki :))
Persze, semmi kötött programot nem tervezek, csak összegyűjtöm a jelentkezőket és hónapról hónapra megmutatom összegyűjtve a termést.
Időnként persze lenne egy-két sorsolás is, ha nem is havonta !
Ha van kedved csatlakozni, csak írj egy kommentet !


23 megjegyzés:

  1. Nekem van kedvem. Rémisztő a szekrényünk alja. Én oda gyűjtögetek dobozokba. Már-már az ingek magasságába ér. Szégyen!!! :) (ugye nem vagyok egyedül? :) )

    VálaszTörlés
  2. Nekem tavaly sikerült Ildinél minden hónapban befejezni valamit és nekem nagyon jó ösztönző volt, úgyhogy most is jönnék :-)

    VálaszTörlés
  3. Diával ellentétben mi tavaly csak félidőig teljesítettünk. Részünkről a szándék megvan, de ígérni nem merünk semmit :-(( Próbálkozni, azt azért szeretnénk.

    VálaszTörlés
  4. Mi lenne, ha valamilyen tippet is kapnának az UFO gyűjtök? Sokszor elkezd az ember lánya valamit, aztán érdkes (?) de elfelejtödik. Előveszi és nem jut eszébe hogyan is kellene tovább menni, mert az eredeti folytatás nem tetszik neki. Persze a tippek inkább az anyagfaló megoldásokra jó. Hiába van szép és sok anyagom, ha nem tudom mit is akarok. Válogatok az ötletekben, aztán vagy UFO lesz, vagy marad anyagban.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Mi nagyon lelkesen játszottunk tavaly Ildinél. Az ufóimat kiírtottam egy "óriás" kivételével, viszont fecnikkel, maradék anyagokkal teli vagyok. Nagyon szívesen jönnék! S szerintem a Panna lányom is szívesen varrogatna még :)
    Én is eldöntöttem, hogy nem kegyelmezek idén a maradékoknak- már csak azért sem mert sajna úgy néz ki, hoyg nyáron költöznünk kell, így minél kevesebb "kacatot" szeretnék magammal vinni.
    Pl. a téli szünet végén ismét elkezdtem a fecnikből kis dobozokat varrni szilánkos technikával- ez legalább fogyasztja a maradékaimat...
    Szóval mi jelentkezünk hozzád! Esetleg ajándékot is felajánlhatunk valamikor, hogy tudjál sorsolni , na mit szólsz?

    VálaszTörlés
  6. én is...én is...
    bár tavaly nem voltam túl aktív, de nem is volt sok UFOm... maradék anyagom viszont rengeteg van (szerencsére)

    VálaszTörlés
  7. Jövök én is! Nézegettem a sok maradékot és itt a helyem!

    VálaszTörlés
  8. Judit, várlak benneteket is, kedves a felajánlásod, lehet hogy élek majd vele :))

    VálaszTörlés
  9. Tavaly kimaradtam az UFO-s játékból! Most szeretnék csatlakozni a lelkes kis csapathoz, mert maradékom az van... ajaj... de még mennyi!

    VálaszTörlés
  10. Szintén benne vagyok. A sok maradék "megfojt" :))) Bár újként ezt az UFO-s dolgot nem egészen értem, de tetszik :))

    VálaszTörlés
  11. Szeretnék én is jönni ha lehet, nekem is sok anyagmaradékom van.

    VálaszTörlés
  12. Én is csatlakoznék a fecni feldolgozó kommandóhoz, ha lehet. És sorsolandó ajándékot is felajánlok, amennyiben szükség van rá.
    Egy-két Ufo-t tavaly én is befejeztem Ildi ráhatására.
    De csoda tételre sajnos nem vagyok alkalmas. :-)

    VálaszTörlés
  13. Kezdetnek mutatnék is egy néhány napja elkövetett hulladék hasznosítási törekvésemet, ugyan ez még nem a te felhavásodra, csak saját belső igényemből fakadóan jött létre, miszerint ne dobjam már el egy takaró blokkjainak varrása közben keletkező háromszögeket, inkább legyen belőle valami. És lett:

    http://ancsa-pancsa.blogspot.com/2011/01/uj-eszkozeim-kiprobalasaval-toltottem.html

    VálaszTörlés
  14. Szívesen csatlakozom hozzátok én is! Néhány napja egy ilyen ötletemről blogoltam! Ha van kedvetek nézzétek meg: www.angelpatches.blogspot.com
    Györgyi

    VálaszTörlés
  15. Én is csatlakoznék, de leginkább csak megfigyelésben.. Nem tudok varrni :S viszont szeretnék.
    Szóval, én figyelek.

    VálaszTörlés
  16. Monica, figyelj nyugodtan :)) Hátha látsz valamit, amihez kedvet kapsz !

    VálaszTörlés
  17. Én is szívesen csatlakoznék a kezdeményezéshez, bár pontosan nem tudom, mi a teendő (persze a varráson kívül:-))

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Zsizsike ! Tedd ki a képet az oldalsávodba, és minden hónapban küldj egy fotót emailben az aktuális, "fecnikből" készült művedről.
    Ha a blogomban rákattintasz az "apró fecnik" címkére, akkor láthatod, hogy az elmúlt hónapokban milyen munkák készültek :))

    VálaszTörlés
  20. Szia Gina. Én is jövök. Örülök, hogy rád, rátok találtam. Még nem tudom, mit fogok készíteni, de apró fecnim, maradékom rengeteg van.

    VálaszTörlés
  21. Én is szeretném megpróbálni...
    Ha van kedvetek nézzetek be hozzám:
    http://rozsa-muhelye-2010.blogspot.com/
    Rózsa

    VálaszTörlés
  22. Sziasztok! Nekem még nagyon zöld a fülem, de viszonylag sok maradékom van, nem beszélve a felajzott családról és ismerősökről, akik jelezték, hogy vannak fölös ruhadarabok, ezmegaz. Én inkább a szekrény mélyét céloznám meg. Így is csatlakozhatok?

    VálaszTörlés