Rendszeres olvasók

2009. október 10., szombat

Gyűlik, gyűlik

Lassan, de biztosan gyűlnek a megfejtések a blogszülinapi játékomra, sőt Hokata hathatós segítségével meg is tudtam nézni őket. Jót derültem rajta, hogy olyanokat is találtatok, amiről én nem is tudtam :)) Ne felejtsetek el említést tenni a játékról nálatok is. Hajrá, hajrá, van még néhány cím, amit senki sem talált meg !
A sorsolásba már EGYETLEN címmel is bekerülsz :)) És úgy tűnik, a garantált nyereményhez is elegendő lehet 3-4 cím !

7 megjegyzés:

 1. Ettől féltem: hogy van néhány cím, amit nem találtam meg. Pedig esküszöm, mindegyikbe beleláttam valamit, rákerestem neten, egyéb helyen:)
  Egyre inkább az az érzésem, hogy kiestem a pikszisből:) Sebaj a játék nagyon tetszett és nagyon jó ötletnek tartom továbbra is!

  VálaszTörlés
 2. Drága Julcsi, milyen pixisből estél ki ? Egyetlen címmel is lehet nyerni, nem kell mindent megtalálni, hárommal már a garantált ajcsira is esélyes lehetsz :))

  VálaszTörlés
 3. Én csak az Aranyalma, Disznóból nem lesz grófkisasszony, kellemeset a hasznossal, gondoltam cimnek. Szerzőjüket nem igen tudom, de részt vennék a játékba.

  VálaszTörlés
 4. Irtam kommentet és nem jelent meg!

  VálaszTörlés
 5. Mariann, írtam, hogy moderáltam a megjegyzéseket, hogy ne egymásról másoljatok :))
  És a bookline.hu-n vagy a regikonyvek.hu-n mindegyik szerzőjét megtalálod !

  VálaszTörlés
 6. A következőket találtam:
  Aranyalma (szerző: Erdélyi József és másodiknak Harsányi Zsolt)
  Disznóból nem lesz grófkisasszony szerző: D"Orta Marcello
  Lehet, hogy kissé gyermekded vagyok (olyan cimszó alatt találtam, hogy Lehet, hogy kissé szent vagyok szerző: Somlai Angyalka.
  A többire rákérdezésemre nincs találat. Ezek: Zsák, zsák teli zsák (én a Cini cini muzsikára tippeltem, de nem találtam.) Kellemest a hasznossal, Egész napos molyolás.

  VálaszTörlés
 7. Akkor félreértettem:) Már nagyon kíváncsi vagyok, hány cím is van összesen. Egyfolytában agyalok rajtuk:)

  (Eszembe sem jutott, hogy hogyha kinagyítjuk a képet, látszik a kép elnevezése. De nem baj, mert akik eltalálták, hogy söröskorsót ábrázol a hímzésem, már a sokadikok voltak.)

  VálaszTörlés