Rendszeres olvasók

2008. december 22., hétfő

5555 - és az ötvenedik

Ez az 50. bejegyzésem. Vártam vele addig, amíg a számlálóm eléri a meghirdetett 5555. látogatót.
Kíváncsi voltam, figyeltek-e ? És igen, Körmi megjegyzést hagyott nekem, így ő kapja az ajándékot.
Hogy az mi lesz, még nem tudom, de majd tanulmányozom a blogját ! Drága Éva, örülök neki, hogy Te nyertél !!

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! De ez még mindig csak az ötvenedik bejegyzésed??? Nálam most van 115, és mégsem ment ilyen gyorsan föl a 5555-re, mint nálad...mi ennek a befutott sikernek a kulcsa? :) Nálam a számlálóm még csak 1500-at "rugdossa" alulról, igaz, csak azért, mert én csak Október utolsó napjától számálom, de úgy, hogy egyszer sem kellett azóta váltanom az EasyHitCounter-ről! Alig tudom elhinni, hogy nálad már 50 bejegyzésnél ennyire közismert lettél! De egy igazi kérdésem lenne: mi az a patchwork???

    VálaszTörlés
  3. Hát én is valamikor októberben kezdtem a számlálást, szeptemberben kezdtem blogolni. Talán az a siker kulcsa, hogy én is nyitott vagyok a többiek felé :)), és talán tudok nekik újat mutatni. Hogy mi a patchwork ? Nézd végig a képeket, és talán rájössz. Sok anyagot összevágunk, aztán újra összerakjuk :))

    VálaszTörlés
  4. Na, akkor én hozzád mérve az én 2007 Május 4-ei kezdésemmel ősblogger vagyok, bármennyire is negyedekkora a sikerességem :))) Erre a patchwork-re meg nincs valami találó magyar szó? (Hű ez még rímelt is)

    VálaszTörlés
  5. Magyarul foltvarrás, de azt nem nagyon szeretjük :(( Talán a foltművesség lenne találó.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!... hát aki figyel!? -no meg aki jókor, jóhelyen!!...az figyel!!!:DDD
    Gratulálok a blogodhoz, tényleg nagyon jó, s nagyon sok hasznos dolog van benne, kezdő "foltművesként" sok ötletet találtam itt.

    VálaszTörlés