Rendszeres olvasók

2012. január 22., vasárnap

Kevésbé apró fecnik

Tavaly kaptam egy nagy kupac fat quartert, kb 50*55 cm-es apró virágmintás anyagot. volt még néhány maradék tündérem is, így varrtam 2 közepes méretű szatyrot.




 Összeraktam a tavalyról maradt csíkban leszabott anyagokat is, a kisebb barna darabokból lett a két lovas párnának kerete.
 
Idén is hó végén egy posztba összeszedem az elkészült munkákat, viszont nem a Picasára teszem fel a fotókat, hanem a Pinterestben csináltam egy gyűjtőalbumot. Így a képekre kattintva a nézelődő rögtön a blogotokba jut az eredeti bejegyzéshez. Persze a blogtalanok képei is felkerülnek az albumba :)) Kérlek  benneteket, hogy ezentúl ne a fotót küldjétek át, hanem a bejegyzés linkjét, vagy használjátok az "apró fecnik" címkét, így minden posztot megtalálok.

2 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy tudatlan vagyok, de mi az a tunde? Nem regen kezdtem el magyar blogokat olvasni, hogy kepben legyek a foltvarrassal kapcsolatos kifejezesekkel, de ezzel a szoval most talalkoztam eloszor. Koszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hol olvastál tundet, tündért írtam, az van a szatyron a képeken :)) Varrástechnikai infot most nem írtam :)))

      Törlés